Снимка БулфотоГЕРБ чрез нежното си острие подхвана атака за изборите. Готви

...
Снимка БулфотоГЕРБ чрез нежното си острие подхвана атака за изборите. Готви
Коментари Харесай

Деси Атанасова, ГЕРБ: Готви се кражба на изборите

Снимка Булфото

ГЕРБ посредством нежното си острие подхвана офанзива за изборите.  Готви кражба на изборите, в случай че някой каже, че не разрешава жители да броят вота.  Това сподели ръководителят на ПГ на  ГЕРБ  - СДС  Десислава Атанасова  в декларация от иметото на група.

" Как можеш да твърдиш, че цели секционни комисии могат да сгрешат, а една машина не, в случай, че в самият Изборен кодекс е записано какво става, в случай че машината се повреди. Ако инцидентно логаритмите на машината, стартират да дават неверни резултати. Може ли демокрацията в България да бъде сложена според от един компютърен логаритъм. ", сподели още  Десислава Атанасова .

Тя попита софтуерът ли е по-надежден от хората. " Нима няма доказателства по целия свят, че подобен програмен продукт може да бъде повлиян. Ако някой каже, че не разрешава жители да броят вота на жители, това може да значи единствено и само едно, че се готви  кражба  на  избори те. Друго разумно пояснение не може да има. В никоя друга европейска страна, машинното гласоподаване не е позволено или непосредствено е неразрешено и то тъкмо с тези причини. Не може да се делегира националният суверенитет на машина или на компютърен логаритъм.  Избори те би трябвало да се организират от народа, пред очите на народа и с директното присъединяване на народа. Машината може да оказва помощ, само че не може сама да дефинира изборния резултат ", съобщи още  Десислава Атанасова .

По думите ѝ в България машината е останала единственият фактор, който ще дефинира резултатите от  избори те. " Изборният кодекс, признат от болшинството, задължава народа, да има вяра на машината, а не на себе си ", съобщи още ръководителят на ПГ на  ГЕРБ  - Съюз на демократичните сили.

Според нея това отношение към българския народ не трябва и не би трябвало да бъде толерирано. " При 100 %  машинно гласоподаване  трябва да има правила за това по какъв начин народът ще управлява машините. Мнозинството не одобри такива правила. То отвори кутията на пандора. Трябва да я затворим преди да е станало прекомерно късно, сподели още Атанасова, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР